Viorel Croitoru

Viorel Croitoru

Primar Mănăstirea Humorului, județul Suceava

Viorel are 43 de ani și a urmat cursurile Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, specializarea Măsurători Terestre și Cadastru.

După ce a demonstrat în mediul privat profesionalism, a decis să se implice în politică și a candidat la Primărie, nemulțumit de faptul că, în ultimii ani, nu au fost realizate proiecte semnificative pentru comună din fonduri europene, deși sunt lipsuri mari în ceea ce privește infrastructura de apă și canalizare, alimentarea cu gaze și infrastructura de drumuri. De altfel, nici din fonduri naționale nu au fost realizate prea multe proiecte, dovadă că, în secolul XXI, comuna, care se poate lăuda de altfel că are un monument UNESCO, numără încă locuințe neracordate la energie electrică. Iar singura mașină de pompieri din localitate a fost cumpărată din banii strânși de la oameni, în condițiile în care fosta administrație locală și-a dovedit neputința atât în obținerea de fonduri de la bugetul de stat, cât și în atragerea de fonduri europene.

Viorel și-a format o echipă determinată, care include și numeroși antreprenori locali, iar printre prioritățile sale se numără eficientizarea activității Primăriei și finalizarea procesului de punere în posesie a proprietăților. Un alt obiectiv principal îl constituie atragerea de fonduri europene, atât pentru investițiile de primă necesitate, cât și pentru valorificarea potențialului turistic uriaș al comunei.

Umărește activitatea primăriei aici: https://www.facebook.com/primaria.comuneimanastireahumorului

Ioan Nistor

Ioan Nistor

Primar Leordina, județul Maramureș
Horia Bugarin

Horia Bugarin

Primar Dumbrăvița, județul Timiș
Vasile Cărare

Vasile Cărare

Primar Orașul Milișăuți, județul Suceava
Mircea Aurel Deac

Mircea Aurel Deac

Primar Cernești, județul Maramureș