Stelian Ion

Stelian Ion

Vicepreședinte, deputat de Constanța

Stelian Ion, deputat USR de Constanța la al doilea mandat, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. Din 2002 practică profesia de avocat.

În timpul primului său mandat de deputat, între 2016 și 2020, Stelian Ion a luptat în comisia juridică împotriva modificărilor nocive la legile justiției inițiate de Liviu Dragnea și a contribuit la redactarea a zeci de sesizări la Curtea Constițională pentru a bloca legile în favoarea infractorilor promovate de PSD.

În decembrie 2020 a devenit ministru al Jusțiție, funcție din care a avut ca principală misiune să repare după Dragnea și Iordache tot ce au stricat în sistemul de justiție. A propus un proiect de desființare a Secției Speciale de anchetare a magistraților, a avansat proiecte noi pentru legile justiției și a pus în dezbatere publică modificările la Codul Penal si Codul de procedură penală. Stelian a contribuit la deblocarea admiterii în magistratură și a demarat procedura de selecție pentru funcțiile de coducere din DNA și DIICOT.

Stelian Ion – Declarație de avere 2017

Stelian Ion – Declarație de avere 2018

Stelian Ion – Declarație de avere 2019

Stelian Ion – Declarație de avere 2020

Stelian Ion – Declarație de avere 2021

Stelian Ion – Declarație de avere 2022

Daniel Blaga

Daniel Blaga

Deputat de Dâmbovița
Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu

Vicepreședinte USR, deputat de Argeș
Allen Coliban

Allen Coliban

Vicepreședinte USR, Primar Mun. Brașov
Marius Bodea

Marius Bodea

Senator de Iași
Sari la conținut