Silviu Dehelean

Deputat de Bihor

Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi
Comisia de validare
silviu.dehelean@cdep.ro

Ma numesc Silviu Dehelean, m-am născut in Oradea pe 04.12.1979. Am trăit până la 7 ani în Arad, după care m-am întors împreuna cu familia in Oradea. Am absolvit Colegiul Național Mihai Eminescu din Oradea. Am studiat dreptul la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir – Facultatea de Drept din Cluj-Napoca.
Am o experiență de peste 14 ani in activitatea juridică, atât în mediul rural cât si în mediul urban, practicând dreptul ca si notar public in Aleșd – 5 ani – și în Oradea – de 7 ani. Am intrat în contact cu foarte multi oameni, din toate domeniile si clasele sociale, oferindu-le o consiliere activa atat pentru construirea si apărarea patrimoniului sau demersurile lor antreprenoriale, cat si in ceea ce priveste latura juridica a vietii de familie. Sunt pasionat de profesia mea si sunt membru in Colegiul Director al Camerei Notarilor Oradea si in Corpul de control al Uniunii Notarilor.
In viața orașului am ales sa ma implic prin platforma oferită de Asociaţia Cultura în mișcare – un ONG tânăr, care încearcă să pună in dezbatere subiecte de interes pentru oraș, sa readucă atenția spre cultura si sa prezinte cât mai obiectiv istoria orașului, celebrând diversitatea acestuia.

Cornel Zainea

Deputat de Ilfov