Silvia Dinică

Silvia Dinică

Membru al Biroului Național USR, Senator de București

Comisia economică, industrii şi servicii
Comisia pentru transporturi şi energie
Comisia specială pentru elaborarea unei propuneri legislative pentru modificarea şi completarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare
Comisia pentru Dezvoltare Durabilă a Uniunii Interparlamentare
silvia.dinica@senat.ro

În ultimii 4 ani, Silvia Dinică a avut o activitate intensă ca senator USR, atât ca Secretar al Comisiei economice, industrii și servicii, cât și ca membru în Comisia pentru comunicații și tehnologia informației şi în Comisia pentru transporturi și infrastructură. În plus, în perioada ianuarie 2019 – februarie 2020, Silvia Dinică a îndeplinit și funcția de Secretar al Biroului Permanent al Senatului.

În Parlament, Silvia a luat de 180 cuvântul în cadrul ședințelor de plen și a semnat 167 de inițiative legislative, concentrându-se, cu precădere, pe zona eradicării sărăciei și a facilitării accesului la educație pentru copiii din medii defavorizate.

Silvia Dinică este licențiată în matematică, Facultatea de Informatică și Matematică, Universitatea București, România și doctor în Matematică Aplicată, Universitatea de Stat din Colorado, SUA. Mai mult, Silvia deține un Master în Managementul Riscului, acordat de Academia de Studii Economice și vorbește fluent engleză, franceză și spaniolă.

Silvia Dinică este căsătorită și are doi copii.

Silvia Dinica – Declarație de avere 2019

Stelian Ion

Stelian Ion

Vicepreședinte USR, Deputat de Constanța
Alexandru Zob

Alexandru Zob

Senator de Satu Mare
Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu

Membru al Biroului Național USR, Deputat de Argeș
Marius Bodea

Marius Bodea

Senator de Iași