Raluca Amariei

Raluca Amariei

Vicepreședinte USR

Raluca Amariei este expert în accesarea de fonduri structurale și de coeziune europene. A fost om de presă și s-a implicat în numeroase proiecte regionale de mediu, sociale, turistice sau administrative. 

Am decis să ajut la construcţia USR la începutul lunii iulie 2016, când am pus baza filialei Sibiu. Am simțit acut nevoia de a mă implica într-un proiect prin care România să fie mai bună pentru locuitorii ei. Spirit empatic, nu am putut sta deoparte la a pune umărul la salvarea României.

Am intrat în vâltoarea politicii românești încă din anii liceului când am avut șansa să scriu la primul ziar liber din Sibiu, “21 Radical”. Era vremea în care Corneliu Coposu se lupta pentru adevăr, principii și democrație. Personalitatea lui m-a marcat profund. Acel “negociem orice dar nu negociem principii” mi-a rămas călăuză și acum, în anii USR-iști.

La 24 de ani mi-am asumat provocarea de a prelua conducerea unei redacții de știri. Era vremea restaurației neocomuniste când Iliescu a revenit acaparând puterea. Nu am fost niciodată genul de om care “să se dea cu puterea” sau cu cei aflați la conducere. Mi-am urmat convingerile și mi-am respectat principiile.

De-a lungul timpului am cunoscut mulți politicieni, din păcate majoritatea perfizi, fapt care m-a făcut să nu devin membru al niciunui partid politic până în 2016, când m-am alăturat USR. În politică sunt mulți oameni care au intrat să facă ceva pentru ei şi puțini care au intrat să facă ceva pentru ceilalți. USR poate și trebuie să răspundă nevoilor oamenilor, să fie vocea clară şi de netăgăduit a României în Europa.

Silvia Dinică

Silvia Dinică

Senator de București
Cristian Seidler

Cristian Seidler

Vicepreședinte USR, Deputat de București
Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Membru al Biroului Național USR, Deputat de Timiș
Dumitru Dobrev

Dumitru Dobrev

Membru al Biroului Național USR