Radu-Iulian Molnar

Deputat de Cluj

Radu Molnar, deputat de Cluj, este licențiat în informatică după absolvirea Facultății de Matematică și Informatică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria IT, în Parlament susține măsuri de digitalizare și transparentizare a administrației publice. Modernizarea, în viziunea lui Radu Molnar, începe cu conectarea serviciilor publice între ele, prin existența documentelor în format electronic pentru toate formularele necesare în interacțiunea dintre cetățean și instituțiile statului, dar și cu dezvoltarea unui sistem de management digital al documentelor interne, de interes public și arhive electronice accesibile oricărui cetățean.

Un alt domeniu de interes pentru Radu Molnar este antreprenoriatul. În opinia sa, antreprenoriatul, în forma lui actuală, e puternic afectat de procedurile greoaie și birocratizarea excesivă, lucru pe care își propune să îl schimbe.

Radu Tudor Ciornei

Deputat de Suceava