Radu Mihail

Radu Mihail

Membru al Biroului Național USR, Senator de Diaspora

Grupul parlamentar al Uniunii Salvaţi România - Vicelider
Comisia pentru politică externă
Comisia de validare
radu.mihail@senat.ro

Radu Mihail este un manager experimentat, cu peste 20 de ani de implicare în lansarea de noi produse și soluții în dezvoltarea și structurarea întreprinderilor.
Absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din București, Radu și-a completat educația obținând diploma de studii post-universitare în dezvoltarea economică a întreprinderilor de la INDE (Institutul Național de Dezvoltare Economică, ASE Bucuresti/CNAM Paris) la care a adăugat în 2008 un Executive MBA de la HEC School of Management Paris.
A avut șansa să lucreze și să conducă echipe în Europa (România, Frața, Italia, Marea Britanie) și Statele Unite, în medii multiculturale, în perioade de succese importante, dar și de crize profunde.
Domeniile economice principale în care a activat sunt TIC și energie, în companii multinaționale precum France Telecom/Orange, Motorola și CGGVeritas. A condus activități de concepere și lansare pe piață a unor produse și servicii diverse, de la telefoane mobile la achiziții de date geofizice. A avut un rol important în crearea și dezvoltarea unor organizații, în pregatirea și gestionarea de fuziuni/achiziții de întreprinderi.
A trecut prin postura de tânăr întreprinzator în tehnologie de vârf in România anilor ’90 și a redevenit întreprinzator în 2014, creând o activitate de sprijin pentru dezvoltarea IMM-urilor.
De mai bine de cinci ani colaborarează cu departamentul Executive Education al HEC Paris ca îndrumător în realizarea lucrării de diploma pentru participanții la programul Executive MBA.

Radu Mihail – Declaratie de avere 2017

Radu Mihail – Declaratie de avere 2018

Radu Mihail – Declarație de avere 2019

Elek Levente

Elek Levente

Membru al Biroului Național USR
Teodora Stoian

Teodora Stoian

Membru al Biroului Național
Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu

Deputat de Argeș
Nicolae Ştefănuţă

Nicolae Ştefănuţă

Vicepreședinte USR, Europarlamentar