Oana Cambera

Deputat de Ilfov

Oana Cambera, deputat de Ilfov, este avocat în Baroul București din anul 2004 și antreprenor din anul 2008. A decis să intre în politică în urma protestelor din 10 august 2018, când a înțeles că schimbarea administrației locale și centrale nu se poate realiza atâta vreme cât oamenii onești nu se implică direct în politică.

În Parlament, Oana Cambera își propune să lupte pentru respectarea drepturilor cetățenilor în raport cu instituțiile statului. Inițiativele pe care le susține cu precădere sunt care vizează reforma administrativă, prin descentralizare, depolitizare și transparență, susținerea antreprenoriatului prin reducerea barierelor birocratice, cele legate de mediu, prin înăsprirea sancțiunilor pentru contravențiile de mediu, și de reformă a legii electorale.

Oana Cambera consideră că este esențial ca un parlamentar să aibă o înțelegere profesională interdisciplinară și etică a activității. Ea își propune să integreze mesajele și inițiativele cetățenilor din Ilfov într-un cadru național de legiferare.

Oana Murariu

Deputat de Cluj