Mihai-Laurențiu Polițeanu

Mihai-Laurențiu Polițeanu

Deputat de Prahova

Mihai Laurențiu Polițeanu, deputat de Prahova, a absolvit Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucureşti. Apoi, a făcut un master în Studii ale Naţionalismului la Central European University (CEU) din Budapesta.

Mihai este președintele filialei Prahova a Uniunii Salvați România. A fost membru fondator şi director executiv al mişcării civice Iniţiativa România și inițiator al proiectului de reformă electorală „Oameni noi în politică”.

A lucrat la Parlamentul European, a fost manager de proiect în cadrul fundaţiei Freedom House România (proiecte pe justiţie şi anticorupţie), consilier al ministrului Justiţiei, ofiţer de comunicare în cadrul Societăţii Academice din România și asistent la Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti.

Activist civic timp de 17 ani, a luptat pentru statul de drept, independența justiției, lupta anticorupție, transparența instituțiilor publice, guvernare deschisă și drepturile omului. În Parlament, va propune soluții pentru toate aceste misiuni în care crede cu tărie.

Mihai-Alexandru Badea

Mihai-Alexandru Badea

Deputat de București
Oana-Marciana Özmen

Oana-Marciana Özmen

Deputat de București
Victor Ilie

Victor Ilie

Deputat de Brașov
Adrian Giurgiu

Adrian Giurgiu

Deputat de Mureș