Mihai Botez

Deputat de Vaslui

Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare
mihai.botez@cdep.ro

Mă numesc Botez Mihai-Cătălin, am 30 de ani, sunt bârlădean și de 10 ani sunt în București unde am absolvit Facultatea de Economie in cadrul ASE București, iar apoi am urmat un masterat de Economie Europeană.
De mai bine de 8 ani lucrez pentru o firmă de leasing unde m-am angajat inițial pe un post la Callcenter, iar acum, de 6 ani fac administrare contracte.
Sunt pasionat de alpinism dar și de sportul de anduranță, mă regăsesc și sunt în largul meu în ariile în care e nevoie de muncă, determinare, consecvență și care necesită creativitate. Nu sunt obișnuit cu și nu caut confortul, îmi place să mă bucur de victoriile greu obținute. Cred că mi-ar fi plăcut să fac armata pentru ca imi place disciplina.
De 10 ani vin acasă și tot timpul îi intreb pe ai mei ce mai e nou. NIMIC NU E NOU. Primarul PNL a fost ales din cauză că PSD-ul a reușit să provoace atât de multă repulsie… Nu pot să mă resemnez și nu cred ca judetul Vaslui nu poate să-și depășească, condiția. E nevoie doar de puțini oameni care chiar să lupte pentru comunitate și nu pentru interese personale și de partid.
Ii urmăresc activitatea lui Nicusor Dan din 2012 și pentru ca am apreciat consecvența si puterea lui de lupta, implicarea pentru comunitate, m-am decis în ianuarie 2016 să mă alătur USB/USR. Implicarea mea în activătățile USR, dar și dorința mea de a mă implica acasă și de a duce valorile și spiritul USR în Vaslui m-au propulsat in postura de candidat pentru Camera Deputatilor.
Înainte de toate avem nevoie să fim uniți și să începem să avem încredere unii în alții, doar așa ne vom dezvolta. Îmi doresc un Vaslui unit, demn, prosper și cu speranță, avem toate premisele pentru asta.

Nicușor Dan

Deputat de București