Mihai-Alexandru Badea

Mihai-Alexandru Badea

Deputat de București

Mihai Badea, deputat de București, este avocat în Baroul București și consilier parlamentar al Grupului USR din Camera Deputaților. S-a alăturat Filialei USR Sector 1 în 2016, iar 2 ani mai târziu a devenit președintele Comitetului de inițiativă „Fără Penali în Funcții Publice”, fiind totodată autorul propunerii legislative și coordonatorul juridic al întregului proiect.

La Parlament, a redactat sau co-redactat peste 60 de propuneri legislative, dintre care unele au devenit legi, precum și peste 70 de sesizări la Curtea Constituțională, majoritatea admise. A reprezentat USR în 3 Birouri Electorale Centrale și în două Birouri Electorale ale Sectorului 1, la scrutinurile naționale dintre anii 2016 și 2020.

Este membru al Comisiei de politici publice a Alianței USR PLUS, respectiv coordonator al Programului de revizuire a Constituției și al Capitolului Justiție din Programul de guvernare. În mandatul de deputat, și-a stabilit trei obiective politice majore: revizuirea Constituției, reforma Justiției, modificarea legilor electorale.

Tudor Benga

Tudor Benga

Membru al Biroului Național USR, Deputat de Brașov
Cristian Seidler

Cristian Seidler

Vicepreședinte USR, Deputat de București
Filip Havârneanu

Filip Havârneanu

Deputat de Iași
Mihai-Laurențiu Polițeanu

Mihai-Laurențiu Polițeanu

Deputat de Prahova