Marius Bodea

Marius Bodea

Senator de Iași

Marius Bodea are studii universitare și de masterat în domeniul economic, respectiv Managementul Resurselor Umane la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

În perioada 2016-2020, a fost deputat în Parlamentul României, unde și-a desfășurat activitatea în Comisia de transporturi și infrastructură, fiind, pe rând, secretar și președinte.

Marius Bodea este co-inițiator al legii Autostrăzii A8 (Iași–Târgu Mureș), autor al unor amendamente la legea bugetului de stat pentru finanțarea autostrăzii A8 și a șoselei de centură a municipiului Iași și coordonatorul noului Cod Aerian, proiect esențial pentru dezvoltarea industriei aeronautice civile din România.

Marius Bodea are experiență managerială atât în domeniul privat, cât și în sistemul public. În 2012-2016, a fost managerul Aeroportului Internațional Iași, perioadă în care aeroportul a fost reconstruit de la zero cu fonduri europene nerambursabile și a fost finalizat înainte de termen. În același timp, a legat Iașul și regiunea Moldova, prin curse aeriene directe, de toate centrele importante ale Europei.

Mihai-Alexandru Badea

Mihai-Alexandru Badea

Deputat de București
Mihai Botez

Mihai Botez

Deputat de Vaslui
Brian Cristian

Brian Cristian

Deputat de Maramureș
Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu

Vicepreședinte USR, deputat de Argeș