Irineu Darău

Senator de Brașov

Irineu Darău este de profesie informatician. Fost olimpic la informatică și istorie, absolvent de licență și master în informatică la Universitatea din București, Irineu este în prezent antreprenor consultant în software și management.

Are 15 ani de experiență internațională în IT și antreprenoriat, dintre care 10 ani în Franța. A urmat, de asemenea, cursuri la Centre international de formation européenne din Nisa. A fost implicat în mai multe proiecte civice, dintre care cele mai importante sunt cele legate de Fundația Academia Civică, de Centrul pentru Investigarea Crimelor Comunismului în România și de Memorialul Sighet.

După ani petrecuți în străinătate, s-a întors acasă, hotărât să participe la schimbarea în bine a României. A construit și extins USR în Țara Făgărașului, iar timp de mai bine de 2 ani a condus filiala județeană USR Brașov. Irineu Darău vorbește fluent franceză și engleză.

Sari la conținut