Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu

Membru al Biroului Național USR, Deputat de Argeș

Comisia pentru transporturi şi infrastructură
ionut.mosteanu@cdep.ro

Ionuț Moșteanu este deputat de Argeș pentru al doilea mandat, în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. În primii patru ani în Parlament, a militat din Comisia pentru transporturi pentru deblocarea lucrărilor la Autostrada Pitești-Sibiu și pentru alte proiecte mari de infrastructură.

În 2016, Ionuț a fost secretar de stat în ministerul Transporturilor în Guvernul tehnocrat, unde responsabilitatea sa principală a fost rezolvarea problemelor de management din companiile aflate în subordine, printre care Tarom, ROMATSA, Compania Națională de Aeroporturi București, Portul Constanța. Într-un timp scurt, a reușit să demită câțiva directori incompetenți și să rezolve conflictele cu sindicatele.

Înainte de a intra în politică, a lucrat peste 20 de ani în mediul privat, în companii multinaţionale (Scala J Walter Thompson, Connex/Mobifon, Western Union, Leo Burnett/Publicis), apoi a devenit antreprenor.

Cea mai mare provocare din ultimii patru ani a fost lupta împotriva PSD din Parlament, pentru o Românie demnă, fără hoție, și construirea unei echipe puternice în județul Argeș, pregătită să reconstruiască Argeșul și România.

Ionut Mosteanu – Declaratie de avere 2017

Ionut Mosteanu – Declaratie de avere 2018

Ionuț Moșteanu – Declarație de avere 2019

Vlad Botoș

Vlad Botoș

Membru al Biroului Național USR, Europarlamentar
Pollyanna-Hanellore Hangan

Pollyanna-Hanellore Hangan

Deputat de Hunedoara
Adrian Giurgiu

Adrian Giurgiu

Deputat de Mureș
Adrian Wiener

Adrian Wiener

Deputat de Arad