Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu

Membru al Biroului Național USR, Deputat de Argeș

Comisia pentru transporturi şi infrastructură
ionut.mosteanu@cdep.ro

Ionuț Moșteanu este deputat de Argeș pentru al doilea mandat, în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. În primii patru ani în Parlament, a militat din Comisia pentru transporturi pentru deblocarea lucrărilor la Autostrada Pitești-Sibiu și pentru alte proiecte mari de infrastructură.

În 2016, Ionuț a fost secretar de stat în ministerul Transporturilor în Guvernul tehnocrat, unde responsabilitatea sa principală a fost rezolvarea problemelor de management din companiile aflate în subordine, printre care Tarom, ROMATSA, Compania Națională de Aeroporturi București, Portul Constanța. Într-un timp scurt, a reușit să demită câțiva directori incompetenți și să rezolve conflictele cu sindicatele.

Înainte de a intra în politică, a lucrat peste 20 de ani în mediul privat, în companii multinaţionale (Scala J Walter Thompson, Connex/Mobifon, Western Union, Leo Burnett/Publicis), apoi a devenit antreprenor.

Cea mai mare provocare din ultimii patru ani a fost lupta împotriva PSD din Parlament, pentru o Românie demnă, fără hoție, și construirea unei echipe puternice în județul Argeș, pregătită să reconstruiască Argeșul și România.

Ionut Mosteanu – Declaratie de avere 2017

Ionut Mosteanu – Declaratie de avere 2018

Ionuț Moșteanu – Declarație de avere 2019

Cristian Alin Moş

Cristian Alin Moş

Membru al Biroului Național USR
Nicolae Ştefănuţă

Nicolae Ştefănuţă

Vicepreședinte USR, Europarlamentar
Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Vicepreședinte USR, Deputat de Timiș
Allen Coliban

Allen Coliban

Vicepreședinte USR, Primar Mun. Brașov