Ionel Andrișan

Ionel Andrișan

Primar Horodnic de Jos, județul Suceava

Consecvent, perseverent, eficient și bine organizat, Ionel s-a implicat în politică fiind convins că este nevoie de oameni tineri care să renunțe la confortul personal și să aibă inițiativă, să pună umărul la dezvoltarea comunității lor.

A intrat în competiția electorală dornic să aducă o schimbare reală în comuna în care s-a născut și în care trăiește, mâhnit că localitatea sa a rămas în urmă în comparație cu localitățile din jur.

Ca primar, își propune să continue să rămână în contact cu cetățenii, să meargă la ușile gospodarilor pentru a afla problemele care-i preocupă, considerând că este nevoie de o comunitate închegată și ca deciziile să fie luate împreună cu oamenii. „Ar trebui să ne gospodărim comuna ca și cum ne-am gospodări casa”, crede Ionel.

Ca priorități, pe lângă infrastructura de apă și canalizare și asfaltarea drumurilor, are educația. „Trebuie să ne susținem oamenii valoroși și să găsim orice modalitate să-i motivăm pe elevi, pentru ca ei să se simtă apreciați”, spune primarul USR PLUS. 

Printre obiectivele lui Ionel și ale echipei sale:

– Racordarea gospodăriilor la rețeaua de utilități

– Extinderea sistemelor de iluminat public

– Colectarea eficientă a deșeurilor

– Încurajarea performanței școlare și crearea unui mediu modern, creativ și competitiv pentru desfășurarea activităților școlare și preșcolare; crearea de spații de joacă pentru copii

– Cadastrarea tuturor terenurilor și digitalizarea Registrului Agricol

– Sprijinirea agricultorilor prin oferirea de asistență privind acordarea subvențiilor și fondurilor europene, stimularea economiei de produse locale

– Eficientizarea comunicării între Primărie și comunitate.

Urmărește activitatea lui Ionel aici: https://www.facebook.com/Ionel-Andri%C8%99an-100236645100485

Vasile Cărare

Vasile Cărare

Primar Orașul Milișăuți, județul Suceava
Radu Mihaiu

Radu Mihaiu

Primar Sector 2, București
Dominic Fritz

Dominic Fritz

Primar Mun. Timișoara
Camelia Bertea

Camelia Bertea

Primar Orașul Victoria, județul Brașov