Ion Nechita

Ion Nechita

Primar Tazlău, județul Neamț

Ion Nechita are 42 de ani, este căsătorit și tată a doi copii. De profesie inginer silvic, Ion Nechita este pasionat de protectia mediului, energia regenerabilă și conceptele inteligente de eficientizare a construcțiilor și economisire a energiei. În 2011, a absolvit un master în Științe administrative, iar în 2015 a obținut licența în Drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Până în primăvara anului trecut, Ion a lucrat vreme de 9 ani pentru o casă de avocatură din Roma, Italia.

În 2019, s-a întors acasă definitiv, cu gândul de a trăi și de a-și crește copiii într-un loc curat și frumos, dar la care să contribuie și el. În calitate de primar al comunei Tazlău, a depus deja proiecte de finanțare pentru asfaltarea unor drumuri, pentru construirea unei săli de sport și pentru achiziția de tablete, laptopuri și table interactive pentru elevii din comună. 

De asemenea, a dispus o serie de măsuri și investiții privind selectarea deșeurilor pe teritoriul comunei, a început documentația pentru proiectul de reamenajare a centrului civic și a asigurat fonduri pentru un curs opțional în domeniul programării informatice pentru 50 de copii.

 

Urmărește activitatea lui Ion aici: https://www.facebook.com/Ion-Nechita-472647282857233

Florin Vîrgă

Florin Vîrgă

Primar Săbăoani, județul Neamț
Marinel Moruz

Marinel Moruz

Primar Dimăcheni, județul Botoșani
Elena Lasconi

Elena Lasconi

Primar Mun. Câmpulung Muscel
Alexa Chifa

Alexa Chifa

Primar Poienile de sub Munte, județul Maramureș