Florin Chereji

Florin Chereji

Membru al Biroului Național USR

Florin are 33 de ani și lucrează ca graphic designer și web designer. Este implicat și în organizarea de evenimente, în principal concerte rock și de muzică electronică. Născut în Bistrița, a inițiat acolo primul festival interdisciplinar de cultură alternativă, Basm Festival, care a adus un program divers, dar coerent de concerte, expoziții, proiecții de film și ateliere creative.

Este constant interesat de domenii noi și asta se vede și în parcursul academic. După ce a absolvit Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița la secția Matematica-Informatică, a urmat cursurile Universității de Artă și Design Ion Andreescu din Cluj-Napoca, secția Foto-Video-Procesare Computerizată a Imaginii. Lucrează ca designer pentru TIFF, dar și pentru alți clienți, atât din țară cât și din străinătate.

Deși a fost constant interesant de politică, nu a fost atras să se înscrie în niciun partid politic până la apariția USR. Membru fondator al filialei Cluj și apoi vicepreședinte al acesteia, a coordonat comunicarea filialei în campania pentru alegerile parlamentare din 2016, unde Clujul a obținut unul dintre cele mai bune rezultate din țară pentru USR.

A candidat apoi la un loc în Biroul Național având ca principal obiectiv dezvoltarea partidului și orientarea acestuia într-o direcție liberal-progresistă. După doi ani de mandat, se bucură că USR a confirmat și rămâne partidul de care scena politică românească are nevoie pentru a se reînnoi și pentru a împinge România mai departe în secolul XXI, spre occident.

Nicoleta Dinu

Nicoleta Dinu

Senator de Constanța
Nicolae-Daniel Popescu

Nicolae-Daniel Popescu

Deputat de Diaspora
Cornel Zainea

Cornel Zainea

Membru al Biroului Național USR, Deputat de Ilfov
Ion Voinea

Ion Voinea

Membru al Biroului Național USR