Eugen Terente

Deputat de Tulcea

Eugen Terente, deputat de Tulcea, are 33 de ani. Este licențiat în Științe Economice și absolvent de studii masterale în Asigurarea Calității în Afaceri, la Universitatea Ovidius din Constanța.

După terminarea studiilor, Eugen a lucrat ca broker și funcționar administrativ. S-a înscris în USR la începutul anului 2018 și s-a implicat cu toată energia în strângerea celor 20.000 de semnături din Tulcea pentru campania „Fără Penali”, apoi a coordonat toate campaniile electorale ale partidului din județ.

În Parlament, va susține eliminarea pensiilor speciale, căci militează pentru egalitatea românilor în fața pensiei. De asemenea, un alt obiectiv în mandatul de deputat va fi reforma administrativă prin reducerea semnificativă a numărului de agenții, autorități, instituții ale statului, care sunt, de facto, sinecuri pentru oameni conectați politic și folosite pentru a salariza activul de partid.

Marius Bodea

Senator de Iași