Elena Lasconi

Elena Lasconi

Primar Mun. Câmpulung Muscel

Elena Lasconi s-a născut în Hațeg, într-o familie de oameni simpli. De profesie economist, Elena Lasconi și-a construit cariera în domeniul jurnalismului: a lucrat aproape 25 de ani la PRO TV ca reporter, realizator și moderator TV, producător, corespondent de război, prezentator, trainer, dar și sales manager (2004-2005).

Consideră că jurnalismul este o meserie binecuvântată pentru că în decursul timpului, prin știrile și reportajele sale, a reușit să schimbe vieți.

În toți acești ani, Elena Lasconi a avut mii de interacțiuni cu administrații locale din toată țara și a ajuns să cunoască îndeaproape vulnerabilitățile și problemele țării. Astfel și-a dat seama că numai competența, onestitatea și munca în echipă pot schimba modul în care s-a făcut administrație locală până acum și exact asta își propune să facă în următorii patru ani pentru Câmpulung Muscel.

CV – https://www.primariacampulung.ro/index2.php?continut=sub&id=71

Declarație de avere și interese – https://www.primariacampulung.ro/fisiere/file/Declaratii%20de%20avere%202020/CL%20NOU/Lasconi%20Elena%20Valerica.pdf

Urmărește activitatea Elenei aici: https://www.facebook.com/elena.lasconi.alege.campulung.muscel

Andrei Tița

Andrei Tița

Primar Cenad, județul Timiș
Camelia Bertea

Camelia Bertea

Primar Orașul Victoria, județul Brașov
Janos Istvan Jakab

Janos Istvan Jakab

Primar Ațintiș, județul Mureș
Clotilde Armand

Clotilde Armand

Membru al Biroului Național USR, Primar Sector 1, București
Sari la conținut