Diana Mureşan

Diana Mureşan

Membru al Biroului Național

De la începutul anului 2019 sunt președintele filialei locale USR Sibiu. Am absolvit cursurile Facultății de Farmacie din Cluj Napoca și până în 2017 am profesat în domeniul farmaceutic, iar acum conduc împreună cu soțul meu agenția de turism înființată de către noi în 2011. În filiala Sibiu am fost coordonatorul campaniei „Fără Penali”, iar de aproape doi ani sunt responsabila departamentului de comunicare de la nivel județean.

Am intrat în USR în 2016, din dorința de a contribui activ la schimbarea în bine a societății românești. Meritocrația, transparența, libertatea și respectul pentru cetățean, valori în care eu cred și pe care noi, USR, le promovăm, sunt cei patru piloni pe care vom construi stabilitatea de care are atât de multă nevoie România.

În toate domeniile în care am activat până acum, în calitate de ghid de turism, în calitate de farmacist sau de președinte de asociație de tineret, am lucrat cu oameni foarte diferiți, lucru care îmi place și care m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile comunicaționale, să lucrez bine în echipă și să îmi păstrez un echilibru în a judeca lucrurile. Sunt orientată spre a obține rezultate, iar când contribuția mea se îndreaptă spre o cauză în care cred, atunci dedicarea mea este 100%.

Vlad Duruș

Vlad Duruș

Deputat de Maramureș
Raluca Amariei

Raluca Amariei

Vicepreședinte USR
Nicoleta Dinu

Nicoleta Dinu

Senator de Constanța
Iulian Bulai

Iulian Bulai

Vicepreședinte USR, Deputat de Neamț