Cristina Prună

Cristina Prună

Deputat de București

Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale - Secretar
Comisia pentru afaceri europene
cristina.pruna@cdep.ro

M-am născut în București. Am studiat și am lucrat în diverse țări, precum Franţa, Scoţia, Austria, Belgia și România, atât în mediul instituţiilor europene & internaţionale, cât şi în mediul privat. Am experienţă în domenii precum politici publice europene, tehnologie, inovaţie, educaţie şi antreprenoriat. Voluntariatul l-am făcut întotdeauna din plăcere, dar l-am perceput şi ca pe o obligaţie civică.
Am decis să mă întorc în România după ce în 2014 am pretrecut ore în șir la coada la vot, la Bruxelles. Mi-am dat seama atunci că este momentul să mă implic activ în schimbarea pozitivă a României.
În 2015 m-am alăturat unei mâini de oameni cu care am construit Uniunea Salvați Bucureștiul. După o campanie susținută la alegerile locale, în care am interacționat cu mii de oameni pe teren, am intrat în Consiliul General alături de Nicușor Dan pentru a lupta împotriva jafului banului public, hotărârilor toxice și a iniția proiecte pentru București. Până în prezent am salvat împreună cu colegii mei din USR 5 milioane de euro ce urmau să se piardă în așa-zise erori materiale făcute de primarul în funcție si aparatul său. Am propus totodată și un proiect de hotărâre ce vizează cele 19 spitale din subordineaConsiliului General, ignorat în continuare de Direcția de Investițiia primăriei.
Am asistat cu toţii la conturarea unei imagini general acceptată – politicieni CORUPŢI, ce fură banul public şi proiectele oamenilor.Împreună cu colegii din Uniunea Salvaţi România, am pornit pe un drum foarte dificil, acela de a promova normalitatea în administrația publică (oricât de ciudat ar suna) şi oameni politici competenți și PARTENERI, în slujba cetăţenilor. Ne dorim să va reprezentăm cu adevărat interesele, dar mai presus de toate, ne dorim să veniți alături de noi în Parlament.

Florina Presadă

Florina Presadă

Membru al Biroului Național USR, Senator de București
Sergiu Vlad

Sergiu Vlad

Deputat de Arad
Claudiu Năsui

Claudiu Năsui

Membru al Biroului Național USR, Deputat de București
Vlad Duruș

Vlad Duruș

Deputat de Maramureș