Cristian Gabriel Seidler

Deputat de București

Grupul parlamentar al Uniunii Salvaţi România - Vicelider
Comisia pentru muncă şi protecţie socială
cristian.seidler@cdep.ro

Cristian Gabriel Seidler a absolvit Colegiul Național Emanuil Gojdu (1999) și mai apoi Facultatea de Științe Juridice din Oradea (2003). A fost liderul studenților la drept din ELSA România. Și-a continuat activitatea de voluntariat prin intermediul Rotaract Club. A urmat cursuri în domeniul resurselor umane, dezvoltând o carieră de peste 10 ani în acestă branșă. Cristian crede că implicarea civică e esențială pentru dezvoltarea comunităților. El a obținut recent demararea de către Primăria Sectorului 1 a relocării Spitatului de Arși într-o viitoare nouă clădire.
Cristian ne propune calea transparenței și a politicilor publice fundamentate și larg dezbătute, ca principii ale activității sale parlamentare. El crede că forța unui deputat sau senator stă în oamenii cu care e în permanent contact. România are nevoie de o largă clasă de mijloc, cu o voce puternică. Locurile de muncă bine plătite se crează pe fondul unui sistem educațional de calitate superioară, alături de investiții publice și private planificate strategic.

Vlad Duruș

Deputat de Maramureș