Cristian Ichim

Cristian Ichim

Deputat de Bacău

Cristian Ichim, deputat de Bacău, are 45 de ani, este antreprenor cu o carieră de peste două decenii construită în România și în Marea Britanie. Cristian Ichim este licențiat în Marketing și Economie.

Înainte de intrarea în politică, s-a implicat în activități sociale ori de câte ori a avut ocazia, atât în țară, cât și în Marea Britanie, unde le-a oferit ajutor românilor fără locuințe și fără locuri de muncă.

În Parlament, își propune să vină cu măsuri de protejare a mediului, precum includerea ONG-urilor de mediu în activitățile de evaluare, proiectare, implementare și control, ca parteneri instituționali. De asemenea, va propune crearea unui sistem informațional național de date care să asigure monitorizarea și verificarea stării mediului și a resurselor naturale, dar și revizuirea legislației de mediu pentru asigurarea coerenței cu directivele Uniunii Europene.

Protejarea resurselor naturale ocupă un alt loc important în agenda sa de deputat. Cristian Ichim va susține aplicarea Strategiei Energetice printr-un set de politici care să asigure integrarea de durată a producției de energie regenerabilă în sistemul național energetic și transformarea consumatorilor energetici în consumatori în zonele cu potențial de producție energetică regenerabilă. O altă măsură este implementarea unor indicatori de evaluare și monitorizare a stării pădurilor și dezvoltarea Inventarului Național Forestier.

Marius Bodea

Marius Bodea

Senator de Iași
Raoul Trifan

Raoul Trifan

Senator de Timiș
Daniel Sorin Gheba

Daniel Sorin Gheba

Deputat de Dolj
Cosette Chichirău

Cosette Chichirău

Deputat de Iași