Cristian Ghica

Cristian Ghica

Senator de București

Ca senator, Cristian Ghica a fost inițiatorul legilor privind digitalizarea administrației, proiect de lege pentru eliminarea hârtiilor din instituții și a uneia dintre cele mai importante legi de debirocratizare a activității statului, care a dus la eliminarea obligativității folosirii ștampilei în administrația publică în relația cu cetățeanul. Tot Cristian Ghica a fost printre coinițatorii legii privind expertizarea seismică a unităţilor de învăţământ, lege menită să crească siguranța elevilor în timpul petrecut la școală și legea anti-bullying.

În primul mandat de senator, Cristian Ghica a fost vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri europene din Senat și membru al Comisiei pentru mediu. În cei patru ani de mandat a luat cuvântul de 218 ori în Plen și a semnat 177 de inițiative legislative.

Absolvent a două facultăți: Facultatea Transporturi, Secția Autovehicule Rutiere, Universitatea Politehnică București și Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu București, Cristian Ghica a condus mai multe companii din domeniul IT și Media/Publicitate. Vorbește fluent engleza.

Cristian Ghica are 51 de ani, este căsătorit și are doi copii.

Cristian Ghica – declaratie de avere 2017

Cristian Ghica – declaratie de avere 2018

Cristian Ghica – Declarație de avere 2019

Claudiu Mureșan

Claudiu Mureșan

Senator de Sibiu
Virgil Bob

Virgil Bob

Senator USR de Sălaj
Alexandru Zob

Alexandru Zob

Senator de Satu Mare
Claudiu Năsui

Claudiu Năsui

Vicepreședinte USR, deputat de București
Sari la conținut