Cristian Alin Moş

Cristian Alin Moş

Membru al Biroului Național USR

Am venit în Timișoara când am început facultatea de electronică și telecomunicații la Universitatea Politehnica Timișoara. Mi-am început cariera ca și inginer electronist in domeniul automotive. 5 ani de zile am proiectat echipamente electronice pentru domeniul automotive.

După 5 ani am simțit nevoia de o schimbare. O schimbare prin care sa ajut mai mult oamenii. Am schimbat domeniul de activitate și mi-am început cariera in domeniul medical. De aproximativ 8 ani proiectez echipamente medicale. Încerc prin ceea ce am învățat să ajut oamenii. Acum sunt managerul echipei de electronisti care se ocupă de proiectarea echipamentelor medicale. Satisfacția de a vedea produsele concepute/proiectate de tine că ajung la pacienți și le salvează sau îmbunătățește viața … este de nedescris.

Practic arte marțiale din copilărie. Artele Marțiale m-au învățat că dacă dorești rezultate este nevoie de sacrificiu. Artele Marțiale m-au învățat că orice ai face, să nu renunți la principiile tale, la coloana vertebrală.

Implicarea în politică a fost în momentul în care am realizat că dacă noi oamenii normali și oameni cu cariere nu ne implicăm, tot aceeași clasă politică va conduce această țară, județ sau localități.

Prin politică vreau să ajut oamenii.

Am vrut să fiu un exemplu pentru oamenii nehotărâți, exemplu că NOI putem Salva România. Exemplu care să convingă, să facă pasul spre politică.

Am coordonat 2 campanii la nivelul județului Timiș.

Sunt președintele USR Timiș, una dintre cele mai performante filiale din USR.

Politica USR nu este acea politică veche / murdară sau nesimțită. Nu regret nici o clipă că m-am implicat.

Liviu Mălureanu

Liviu Mălureanu

Vicepreședinte USR
Iulian Bulai

Iulian Bulai

Vicepreședinte USR, Deputat de Neamț
Tudor Benga

Tudor Benga

Membru al Biroului Național USR, Deputat de Brașov
Silvia Dinică

Silvia Dinică

Membru al Biroului Național USR, Senator de București