Cornel Zainea

Cornel Zainea

Membru al Biroului Național USR, Deputat de Ilfov

Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic
cornel.zainea@cdep.ro

cornelzainea.ro

Am 33 de ani şi m-am născut în oraşul de pe malul Dunării, Galaţi, unde am copilărit şi trăit până la terminarea liceului. În anul 1997 am promovat examenul de admitere la liceul Mihail Kogălniceanu, în clasa cu profilul cel mai căutat în acea perioadă, cel de informatică. Am fost întotdeauna atras de calculatoare şi informatică, iar in 2001 am lăsat în urmă farmecul provincial al Galaţiului şi m-am mutat în Bucureşti pentru a urma cursurile Facultăţii de Automatică, pe care am absolvit-o în 2006.
Am început să muncesc în anul 4 de facultate, primul meu job implicând o doză importantă de responsabilitate, având ca principală atribuţie verificarea cererilor de credit acordate doar pe baza buletinului. După terminarea facultăţii, am obţinut un job ca tester software pentru o firmă românească producătoare de soft comercial pentru compania germană Mettler Toledo, unde am lucrat timp de 2 ani, acomodându-mă in aceasta perioada cu rigorile impuse de o mare companie. Din anul 2009 lucrez în cadrul companiei Bitdefender, unul din liderii mondiali în domeniul securitatii informatice. Pornind de la zero am creat un sistem de testare automată pentru unul dintre produsele importante ale companiei, tehnologia de antispam.
În anul 2016 am decis să mă implic în grupul de iniţiativă care luptă pentru stoparea poluării olfactive şi chimice în zona de nord-vest a Bucureştiului. Împreună cu cetăţenii implicaţi civic am participat la întâlnirile cu autorităţile statului, am trimis sesizări şi am încercat să informez oamenii in legatură cu potenţialele consecinţe pe care le are această problemă asupra sănătăţii noastre.

Cornel Zainea – Declaratie de avere 2017

Cornel Zainea – Declaratie de avere 2018

Cornel Zainea – Declarație de avere 2019

Dan Rădulescu

Dan Rădulescu

Deputat de Prahova
Nicușor Dan

Nicușor Dan

Deputat de București
Emanuel Ungureanu

Emanuel Ungureanu

Deputat de Cluj
Ana Ciceală

Ana Ciceală

Membru al Biroului Național