Clotilde Armand

Clotilde Armand

Membru al Biroului Național USR, Consilier local Sector 1, București

Clotilde Armand are o experiență de peste 20 de ani în management și consultare pentru giganți industriali din Europa și America de Nord. Este specializată în proiecte mari de infrastructură la nivel european, fiind manager pentru proiecte industriale de anvergură, precum domeniul “Sisteme” al Airbus A380.

Clotilde este un profesionist care a intrat în politică din conștiința implicării și s-a implicat activ ca USB, formațiunea locală inițială, să devină un partid național și să devină o alternativă politică serioasă. Apoi a continuat să lupte în USR pentru schimbarea clasei politice pentru că este convinsă că forța cetățenilor onești din această țară este mai mare decât rețelele unui sistem corupt.

Clotilde a candidat la alegerile europarlamentare pentru că este convinsă că pe baza competențelor acumulate în mediul privat poate deveni vocea care să apere interesele României la Bruxelles. Direcțiile principale de acțiune în programul său sunt: dezvoltarea infrastructurii cu sprijin comunitar, negocierea fondurilor europene, în special pentru autostrăzile Transilvania și Moldova, sprijin instituțional real al Europei pentru a susține redactarea caietelor de sarcini – o mare problemă în România pentru proiectele de infrastructură, susținerea ideii ca fondurile nefolosite, prin incapacitate guvernamentală, să se regăsească în bugetele ulterioare, pentru a nu penaliza dezvoltarea de ansamblu a țării.

”Visul meu nu e să călătoresc la Bruxelles, nici să obțin îndemnizații. Sunt un om împlinit profesional și familial, care s-ar bucura să poată contribui la un proiect colectiv, de natură să ne aducă la toți împlinirea de a fi cetățeni ai unei Românii cu adevărat europene”, spune Clotilde.

 

Sergiu Vlad

Sergiu Vlad

Deputat de Arad
George-Edward Dircă

George-Edward Dircă

Senator de Galați
Mihai Botez

Mihai Botez

Deputat de Vaslui
Cristian Ghinea

Cristian Ghinea

Vicepreședinte USR, Deputat de București