Claudiu Constantin

Primarul Lopătari, județul Buzău

Claudiu Constantin, primarul USR PLUS al comunei Lopătari, a făcut Facultatea de Științe Economice a Universității „Nicolae Titulescu” din București, iar din 2008 a lucrat în dezvoltare software pentru numeroase companii românești din București și străine.

În 2019 s-a întors la țară, la Buzău, județ pe care-l promovează de atunci cu toată energia. A decis să candideze la Primăria Lopătari pentru a face din comuna sa un loc unde să-și crească copiii și în care să aibă grijă de părinții lui. Prioritățile pe termen lung, stabilite încă din campania electorală, sunt bazate pe câteva principii de bun simț: transparență și respect pentru lopătăreni, întâlniri regulate în toate satele comunei, eliminarea furturilor și a favoritismelor din primărie, cooperarea cu alte comune și organizații.

Principalele priorități sunt asfaltarea drumurilor din cele șase sate din comuna Lopătari, rețeaua de apă și colectarea gunoiului. Încă din primele săptămâni de mandat, Claudiu Constantin a început reparațiile la stația de autobuz din Lopătari/Valea Sării, care devenise un pericol public din cauza degradării, a intervenit pentru repararea podului de tuburi spulberat de o viitură, ce leagă trei sate din Lopătari de centrul comunei, și a început să faciliteze rezolvarea problemelor oamenilor care calcă pragul Primăriei.

Urmărește activitatea lui Claudiu aici: facebook.com/claudiu.constantin.lopatari

Sari la conținut