Cătălin Teniță

Cătălin Teniță

deputat de București

Cătălin Teniță, deputat de București, este antreprenor digital și activist civic. Este fondator al Treeworks, Zelist Monitor și Geeks for Democracy, specialist în comunicare și comunități digitale, Eisenhower Fellow 2020.

A absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în 2000, cu o lucrare de diplomă pe teme de Drept Comunitar – „Regimul ajutoarelor de stat în Uniunea Europeană”.

S-a implicat ca antreprenor în domeniul IT în 2002, când a fondat o companie IT cu activități de programare și de dezvoltare de produse proprii, fiind managing partner al companiei.

În vara anului 2016, a devenit cofondator al unui grup de acțiune civică numit Geeks for Democracy, care s-a transformat în asociație non-profit cu personalitate juridica în 2018. Scopul acestei entități este acela de a folosi resursele și know-how-ul din zona industriilor creative (IT, comunicare, design) pentru acțiuni civice sau cu caracter social. Este iubitor de cărți, de date și de oameni.

Ca parlamentar, a inițiat și coinițiat proiecte de lege pentru transparentizarea informațiilor de interes public, pedepsirea mai aspră a abuzatorilor de copii, scăderea prețurilor cărților electronice.

Brian Cristian

Brian Cristian

Deputat de Maramureș
Radu Panait

Radu Panait

Deputat de Satu Mare
Ștefan Pălărie

Ștefan Pălărie

Senator de București
Cristian Bordei

Cristian Bordei

Senator de Cluj