Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Vicepreședinte USR, Deputat de Timiș

Comisia pentru transporturi și infrastructură
catalin.drula@cdep.ro

Cătălin Drulă, deputat de Timiș la al doilea mandat, este de profesie inginer software, a studiat în Canada, la University of Toronto, iar după ce a terminat facultatea, a revenit în țară și a lucrat pentru diverse proiecte antreprenoriale în domeniul IT.

Din 2012, Cătălin este membru fondator al Asociației Pro Infrastructură și s-a implicat civic în monitorizarea proiectelor de infrastructură din România. Datorită experienței sale, a primit propunerea de a face parte din guvernul tehnocrat, iar prioritatea lui a fost să deblocheze șantierele mari de autostrăzi care erau sistate și îngropate în birocrație și formalități neefectuate.

În 2016, Cătălin a fost ales deputat USR de Timiș și a făcut opoziție activ la proiectele nocive sau numirile politice în instituții publice care nu respectau criterii minime de profesionalism. În ultimii 4 ani, a continuat să monitorizeze proiectele de infrastructură din Timiș și din toată țara în Comisia de Transporturi. De la începutul anului 2020, este lider de grup al deputaților USR.

Catalin Drula – Declaratie de avere 2017

Catalin Drula – Declaratie de avere 2018

Cătălin Drulă – Declarație de avere 2019

Ana Ciceală

Ana Ciceală

Membru al Biroului Național USR
Claudiu Năsui

Claudiu Năsui

Vicepreședinte USR, Deputat de București
Nicolae Ştefănuţă

Nicolae Ştefănuţă

Vicepreședinte USR, Europarlamentar
Ștefania Petre

Ștefania Petre

Membru al Biroului Național USR, Președinte USR S6