Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Vicepreședinte USR, Deputat de Timiș

Comisia pentru transporturi și infrastructură
catalin.drula@cdep.ro

Cătălin Drulă, deputat de Timiș la al doilea mandat, este de profesie inginer software, a studiat în Canada, la University of Toronto, iar după ce a terminat facultatea, a revenit în țară și a lucrat pentru diverse proiecte antreprenoriale în domeniul IT.

Din 2012, Cătălin este membru fondator al Asociației Pro Infrastructură și s-a implicat civic în monitorizarea proiectelor de infrastructură din România. Datorită experienței sale, a primit propunerea de a face parte din guvernul tehnocrat, iar prioritatea lui a fost să deblocheze șantierele mari de autostrăzi care erau sistate și îngropate în birocrație și formalități neefectuate.

În 2016, Cătălin a fost ales deputat USR de Timiș și a făcut opoziție activ la proiectele nocive sau numirile politice în instituții publice care nu respectau criterii minime de profesionalism. În ultimii 4 ani, a continuat să monitorizeze proiectele de infrastructură din Timiș și din toată țara în Comisia de Transporturi. De la începutul anului 2020, este lider de grup al deputaților USR.

Catalin Drula – Declaratie de avere 2017

Catalin Drula – Declaratie de avere 2018

Cătălin Drulă – Declarație de avere 2019

Nicu Fălcoi

Nicu Fălcoi

Deputat de Timiș
Cristina Prună

Cristina Prună

Vicepreședinte USR, Deputat de București
Silviu Dehelean

Silviu Dehelean

Deputat de Bihor
Denisa-Elena Neagu

Denisa-Elena Neagu

Deputat de București