Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Președinte USR, deputat de Timiș

Comisia pentru transporturi și infrastructură
[email protected]

Cătălin Drulă este președintele USR și deputat de Timiș la al doilea mandat.

În decembrie 2020 a fost numit ministru al Transporturilor și Infrastructurii. În mandatul său, lucrările pe șantiere au mers în ritm alert: peste 30 de șantiere și peste 600 km de autostradă, drumuri expres și de legătură, reabilitări poduri, centuri și drumuri naționale.

Mandatul lui Cătălin Drulă a reprezentat un record absolut în materie de investiții: 3,7 miliarde de lei investiții din fonduri europene în doar 8 luni. S-a luptat cu curaj cu diverse grupuri de interese și a gestionat cu succes crize majore, precum blocarea ilegală a metroului.

De profesie inginer software, a studiat în Canada, la University of Toronto, iar după ce a terminat facultatea a revenit în țară și a lucrat pentru diverse proiecte antreprenoriale în domeniul IT.

În 2012, Cătălin Drulă a fondat Asociația Pro Infrastructură și s-a implicat civic în monitorizarea proiectelor de infrastructură din România.

Datorită experienței sale, a primit în 2016 propunerea de a face parte din guvernul tehnocrat, iar prioritatea lui a fost să deblocheze șantierele mari de autostrăzi, care erau sistate și îngropate în birocrație și formalități neefectuate. După mandatul de consilier de stat, Cătălin Drulă a fost ales deputat USR de Timiș și a făcut opoziție activ la proiectele nocive sau numirile politice în instituții publice care nu respectau criterii minime de profesionalism.

Catalin Drula – Declaratie de avere 2017

Catalin Drula – Declaratie de avere 2018

Cătălin Drulă – Declarație de avere 2019

Cătălin Drulă – Declarație de avere 2020

Cătălin Drulă – Declarație de avere 2021

Cătălin Drulă – Declarație de avere 2022

Ștefan Pălărie

Ștefan Pălărie

Senator de București
Emanuel Stoica

Emanuel Stoica

membru în Biroul Național al USR
Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Primar Mun. Bacău
Diana Stoica

Diana Stoica

Deputat de București
Sari la conținut