Bogdan Rodeanu

Deputat de Galați

Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională - Vicepreşedinte
bogdan.rodeanu@cdep.ro

Sunt născut în Galați și am ales să-mi construiesc o viață în acest oraș. Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, în cadrul Universității Dunărea de Jos și m-am specializat în Management, cu un masterat în Strategii şi politici manageriale. Am lucrat în domeniul privat o perioadă, în dezvoltare, în management de proiect şi în telecomunicaţii. Acum sunt Directorul Direcției Cămine, Cantine și Proiecte Studențești. Mă consider norocos pentru că fac ceea ce-mi place şi mai ales pentru că lucrez într-un mediu atât de dinamic, încât fiecare zi e o nouă provocare. Campusul Studenţesc din Galaţi este un mic oraş, cu clădiri, cu unităţi de alimentaţie, un sistem propriu sanitar, încălzire şi mentenanţă, cu servicii sociale şi medicale, cu televiziune şi o Capelă. Este o comunitate în care trăiesc aproape 3000 de tineri în condiţii normale de viaţă şi cu acces la educaţie și de aceea știu ce înseamna să muncești pentru ca semenii tăi să aiba o viață confortabilă, civilizată, și să faci asta cu dăruire, determinare și mai ales cu respectarea legii.
Pun mare preț pe onestitate, bun simț, inițiativă, curaj și competență. Cred, ca om de echipă și ca leader, în respectul pentru cetățeni, în implicarea activă în viața țării și a comunității în care trăiești, în sprijinirea și promovarea educației și a performanței. Sunt convins ca tot ce am realizat și voi realiza de acum încolo izvorăște din 3 direcții care se întrepătrund și se completează reciproc: credința, iubirea de familie si respectul față de ţară.
Sunt pasionat de cinematografie și literatură și îmi place să mă implic în orice proiect care are legătură cu educaţia şi promovarea tinerilor.

Dan Lungu

Senator de Iași