Bogdan Cristian Novac

Bogdan Cristian Novac

Primar Breaza, județul Prahova

Bogdan Cristian Novac, primarul comunei Breaza, județul Prahova, a absolvit Facultatea de Drept și masterul cu specializarea Dreptul Afacerilor la Universitatea Româno-Americană.

La începutul anului 2019 s-a reîntors în Breaza după 10 ani de locuit în București. S-a implicat în politică după ce a ajuns la concluzia că administrația locală nu își îndeplinește rolul, de a lucra în interesul cetățenilor săi. 

Ca membru al comunității din Breaza, a reușit clasarea Conacului Basarab-Brîncoveanu din Breaza în Lista monumentelor istorice, lucru care echivalează cu salvarea clădirii-simbol a orașului de la demolare. A fost atât inițiatorul, cât și cel care s-a implicat activ în acest demers datorită căruia a și promovat orașul Breaza, aducând un real aport în conservarea și protejarea patrimoniului cultural local.

În calitate de primar, și-a propus să reînvie Breaza, cunoscută pentru atracția în rândul turiștilor, cu ajutorul fondurilor europene de dezvoltare pentru a aduce nivelul de trai și orașul la standarde europene.

Urmărește activitatea primăriei aici: https://primariabreaza.ro/

Radu Penciu

Radu Penciu

Primar Lupșa, județul Alba
Ionel Andrișan

Ionel Andrișan

Primar Horodnic de Jos, județul Suceava
Horia Bugarin

Horia Bugarin

Primar Dumbrăvița, județul Timiș
Camelia Bertea

Camelia Bertea

Primar Orașul Victoria, județul Brașov