Andrei Lupu

Andrei Lupu

Deputat de Prahova

Andrei Lupu este deputat de Prahova, de profesie avocat. A absolvit Facultatea de Drept din București și Facultatea de Științe Politice a SNSPA.

Este membru al comisiilor juridică și de constituționalitate din Camera Deputaților, iar activitatea sa politică derivă din faptul că a studiat drept și științe politice, iar azi predă tinerilor studenți ai Facultății de Drept din București.

Andrei Lupu, deputat de Prahova, este avocat și predă Drept constituțional la Facultatea de Drept a Universității din București. După terminarea Facultății de Drept, și-a continuat studiile cu un master în Dreptul Uniunii Europene. Iar din 2016 este doctorand al Facultății de Drept, cu teza „Reguli constituționale privind raportul dintre normele de drept național și cele ale Uniunii Europene”.

Își folosește experiența în domeniul juridic în Parlament, unde este membru al comisiilor juridică și de constituționalitate din Camera Deputațilo. În calitate de membru al Comisiei de Politici Publice a USR, a participat la redactarea capitolelor de Justiție și Reformă Constituțională din cadrul programului de guvernare.

Lóránt Zoltan Sas

Lóránt Zoltan Sas

deputat de Bistrița-Năsăud
Claudiu Năsui

Claudiu Năsui

Vicepreședinte USR, deputat de București
Dan Barna

Dan Barna

Vicepreședinte USR, deputat de Sibiu
Tudor Rareș Pop

Tudor Rareș Pop

Deputat de București