Allen Coliban

Allen Coliban

Vicepreședinte USR, Primar Mun. Brașov

Allen Coliban este primarul municipiului Brașov din septembrie 2020. A terminat Facultatea de Management la Universitatea Transilvania Brașov și a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare la București (fără licență). Are o experiență de 10 ani în industria IT, opt ani în consultanță de business şi fonduri europene, șase ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței.

În mandatul 2016-2020 a fost cel mai activ senator de Brașov în Parlament din partea Uniunii Salvați România, deținând timp de patru sesiuni parlamentare funcția de președinte al Comisiei pentru Mediu. S-a remarcat ca inițiator al „DNA-ului Pădurilor”, al Legii Mirosurilor și al #FărăGunoaieÎnNatură – implementarea sistemului de garanție pentru ambalaje.

Ca primar, Allen Coliban muncește ca Brașovul să devină orașul cu cea mai ridicată calitate a vieții și să îl transforme într-o adevărată capitală verde a României. De la începutul mandatului său a implementat o viziune ambițioasă de dezvoltare durabilă a orașului, cu accent pe mobilitate alternativă, turism sustenabil, creșterea nivelului educației universitare, atragerea de investitori din zona tech&IT, precum și valorificarea patrimoniului istoric, cultural și natural pe care Brașovul îl are.

Allen Coliban are 41 de ani și s-a născut și a crescut în Șcheii Brașovului, oraș
Site – https://www.brasovcity.ro/ro/primarul_municipiului_brasov   

Adrian Echert

Adrian Echert

membru în Biroul Național al USR
Ionuț Moșteanu

Ionuț Moșteanu

Vicepreședinte USR, deputat de Argeș
Nicolae Ştefănuţă

Nicolae Ştefănuţă

Vicepreședinte USR, Europarlamentar
Claudiu Constantin

Claudiu Constantin

Primarul Lopătari, județul Buzău