Allen Coliban

Allen Coliban

Vicepreședinte USR, Primar Mun. Brașov

Allen Coliban este primarul municipiului Brașov din septembrie 2020. A terminat Facultatea de Management la Universitatea Transilvania Brașov și a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare la București (fără licență). Are o experiență de 10 ani în industria IT, opt ani în consultanță de business şi fonduri europene, șase ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței.

În mandatul 2016-2020 a fost cel mai activ senator de Brașov în Parlament din partea Uniunii Salvați România, deținând timp de patru sesiuni parlamentare funcția de președinte al Comisiei pentru Mediu. S-a remarcat ca inițiator al „DNA-ului Pădurilor”, al Legii Mirosurilor și al #FărăGunoaieÎnNatură – implementarea sistemului de garanție pentru ambalaje.

Ca primar, Allen Coliban muncește ca Brașovul să devină orașul cu cea mai ridicată calitate a vieții și să îl transforme într-o adevărată capitală verde a României. De la începutul mandatului său a implementat o viziune ambițioasă de dezvoltare durabilă a orașului, cu accent pe mobilitate alternativă, turism sustenabil, creșterea nivelului educației universitare, atragerea de investitori din zona tech&IT, precum și valorificarea patrimoniului istoric, cultural și natural pe care Brașovul îl are.

Allen Coliban are 41 de ani și s-a născut și a crescut în Șcheii Brașovului, oraș
Site – https://www.brasovcity.ro/ro/primarul_municipiului_brasov   

 

Allen Coliban – Declarație de avere 2017

Allen Coliban – Declarație de avere 2018

Allen Coliban – Declarație de avere 2019

Allen Coliban – Declarație de avere 2020

Allen Coliban – Declarație de avere 2021

Allen Coliban – Declarație de avere 2022

Radu Panait

Radu Panait

Deputat de Satu Mare
Vasile Traian Seliștean

Vasile Traian Seliștean

Primar Zalha, județul Sălaj
Dumitru Trifu

Dumitru Trifu

Primar comuna Miloșești, Ialomița
Camelia Bertea

Camelia Bertea

Primar Orașul Victoria, județul Brașov
Sari la conținut