Allen Coliban

Allen Coliban

Vicepreședinte USR, Primar Mun. Brașov

Allen Coliban are 41 de ani și s-a născut și a crescut în Șcheii Brașovului, oraș în care s-a întors după studii. A terminat Facultatea de Management la Universitatea Transilvania Brașov și a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare la București (fără licență). Deține o experiență de 10 ani în industria IT, opt ani în consultanță de business şi fonduri europene, șase ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței.

În mandatul 2016-2020 a fost cel mai activ senator de Brașov în Parlament din partea Uniunii Salvați România, deținând timp de patru sesiuni parlamentare funcția de președinte al Comisiei pentru Mediu. S-a remarcat ca inițiator al „DNA-ului Pădurilor”, al Legii Mirosurilor și al #FărăGunoaieÎnNatură – implementarea sistemului de garanție pentru ambalaje.

Ca primar, Allen Coliban își dorește ca Brașovul să devină orașul cu cea mai ridicată calitate a vieții și să îl transforme într-o adevărată capitală verde a României. Propune o viziune ambițioasă de dezvoltare durabilă a orașului, cu accent pe mobilitate alternativă, turism sustenabil, creșterea nivelului educației universitare, atragerea de investitori din zona Tech & IT, precum și valorificarea patrimoniului istoric, cultural și natural pe care Brașovul îl are.

Site – https://www.brasovcity.ro/ro/primarul_municipiului_brasov   

Urmărește activitatea lui Allen aici: https://www.facebook.com/AllenColibanUSR

Iulian Bulai

Iulian Bulai

Vicepreședinte USR, Deputat de Neamț
Cătălin Drulă

Cătălin Drulă

Vicepreședinte USR, Deputat de Timiș
Ștefania Petre

Ștefania Petre

Membru al Biroului Național USR, Președinte USR S6
Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Primar Mun. Bacău