Alin-Gabriel Apostol

Deputat de București

Alin Gabriel Apostol este deputat de București și de profesie informatician. A absolvit Facultatea de Matematică și un Master de Informatică Aplicată la Universitatea din București. După terminarea facultății a început să lucreze ca dezvoltator software, apoi și-a fondat propria companie IT.

În Parlament, Alin va propune soluții pentru digitalizarea populației, prin susținerea unor măsuri de uniformizare a competențelor digitale. La o scară mică, Alin a făcut deja demersuri în acest sens, în vara anului 2016, când a demarat o acțiune de alfabetizare digitală într-o școală din județul Giurgiu.

Un alt obiectiv este reforma administrativă, în București în mod special. Structura comunităților noastre nu se mai potrivește deloc cu realitatea actuală, consideră Alin Apostol. Unele sate mor, unele orașe au lipsuri care le țin pe loc, iar capitala e sufocată în propriile granițe. Alin Apostol își propune ca obiectiv reașezarea acestor structuri administrative încât să potențăm atuurile comunităților.

Cristian Seidler

Vicepreședinte USR, Deputat de București