Adrian Giurgiu

Adrian Giurgiu

Deputat de Mureș

Adrian Giurgiu, deputat de Mureș, a absolvit Facultatea de Construcții, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Până la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a fost manager de vânzări într-o companie producătoare de mobilier.

Înainte de a intra în politică, Adrian Giurgiu a lucrat în sectorul non-profit alături de un ONG care luptă pentru protejarea mediului. În urma demersurilor sale, s-a amendat cea mai mare cantitate de lemn fără acte de proveniență din țara noastră, 29.000 de metri cubi și, în urmă cu opt ani, a reușit să împiedice construcția unui combinat chimic în orașul Reghin prin plângeri, sesizări, hotărâri de consiliu local și prin numeroase procese care au arătat neregulile proiectului.

Adrian Giurgiu consideră că activitatea în ONG-uri ajută la dezvoltarea societății însă, acum, vrea să repare neregulile pe care le-a văzut de-a lungul anilor de la nivel legislativ. De aceea, în Parlament își propune să facă parte din comisiile de Educație și Mediu.

Obiectivele sale în calitate de deputat sunt: fără școli cu toaleta în curte, implementarea programului cornul și laptele în toate școlile din țară, implementarea proiectului DNA-ul Pădurilor și transpunerea legislației europene de mediu și a normelor de aplicare în legislația românească.

Cristian Ghica

Cristian Ghica

Senator de București
Andrei Postică

Andrei Postică

Senator de Galați
Ștefan Pălărie

Ștefan Pălărie

Senator de București
Cristian Seidler

Cristian Seidler

Vicepreședinte USR, Deputat de București