Cătălin Drulă: „Lansez o chemare la luptă pentru răsturnarea acestui regim al specialilor”

Cătălin Drulă: „Lansez o chemare la luptă pentru răsturnarea acestui regim al specialilor”

Liga Aleșilor Locali ai USR are loc, în acest weekend, la Cluj-Napoca, unde sunt prezenți peste 150 de aleși locali ai USR, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. 

În cadrul conferinței de presă susținute astăzi, președintele USR, Cătălin Drulă, a lansat un apel la toate forțele din societate să se alăture luptei împotriva regimului specialilor. 

„Lansez astăzi, la Cluj, o chemare la luptă pentru răsturnarea acestui regim al specialilor. Și chem alături de USR toate forțele din societate, din societatea civilă, din politică, din mediul de business, toate forțele care își doresc o Românie corectă. Și vă spun: PSD poate fi înfrânt, chiar dacă balaurul a mai scos un capăt care se numește PNL, și le spun oamenilor să nu se descurajeze, pentru că la anul îi vom bate și vom veni la guvernare cu soluțiile corecte pentru economie și soluțiile corecte antiscumpiri”, a declarat liderul opoziției, Cătălin Drulă.

În cadrul conferinței, Cătălin Drulă a vorbit despre cele două Românii: România specialilor și România oamenilor care muncesc: „România este guvernată de Ciolacu și Ciucă, care muncesc pentru speciali. Țara noastră are, astăzi, două clase de oameni și două realități. Realitatea specialilor – pensionarul Nicolae Ciucă, cu 18.000 de lei pensie specială pe lună, realitatea președintelui ASF, care are 12.000 de euro pe lună și în timpul ăsta se întâmplă falimente unul după altul în piața de asigurări.

Dar există și realitatea oamenilor care muncesc. Realitatea asta este făcută din scumpiri care nu se mai opresc, din rate care cresc la bancă, dintr-o pensie medie sub 1.800 de lei, de 10 ori mai mică decât pensia lui Nicolae Ciucă, din școli cu probleme, spitale vechi și lipsă de autostrăzi care să treacă Carpații”.

Președintele USR, Cătălin Drulă, a susținut sâmbătă, 18 martie, o conferință de presă la Cluj-Napoca.