PNL îl protejează pe primarul Mihai Chirica, cu multiple dosare penale

PNL îl protejează pe primarul Mihai Chirica, cu multiple dosare penale

PNL trebuie să înceapă să se curețe de corupți. Mihai Chirica nu mai poate fi primarul Iașiului, cu multiple dosare penale.

Mihai Chirica se află din nou sub control judiciar, după ce a fost pus sub acuzare de DIICOT într-un nou dosar. Din nou, timp de 60 de zile, nu își va putea exercita atribuțiile de primar. Din nou, vorbim de un tun imobiliar. 8.5 milioane de euro, prejudiciul calculat de DIICOT.

USR solicită retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica și demiterea lui din PNL. Este sigura soluție onorabilă în cazul primarului care stă mai mult în sediile DNA și DIICOT decât la primărie.

Este inacceptabil ca acest primar, obligat să stea mai mult prin sediile DNA și DIICOT decât la primărie, să fie încă susținut de PNL. Solicit PNL retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica și demiterea lui din partid. Demiterea, domnule Ciucă, nu suspendarea, care în realitate nu înseamnă nimic. Este singura decizie onorabilă pe care o puteți lua”, spune Ionuț Moșteanu, vicepreședintele USR: