Sondaj USR din ușă în ușă: peste 90% dintre români cred că Guvernul PSD-PNL nu este interesat de bunăstarea populației

Sondaj USR din ușă în ușă: peste 90% dintre români cred că Guvernul PSD-PNL nu este interesat de bunăstarea populației

Membrii USR au strâns peste 4000 de răspunsuri la un sondaj realizat din ușă în ușă în toată țara. Potrivit răspunsurilor strânse de USR, peste 90% dintre respondenți spun că trăiesc mai prost astăzi decât atunci când PSD și PNL au venit la guvernare.

La întrebarea: PSD și PNL se află împreună la guvernare de un an de zile. Vi se pare că trăiți mai bine acum față de anul trecut? 92.61% dintre oameni răspund NU. Mai mult, 94,47% dintre respondenți au spus că nu cred că această guvernare este în mod real preocupată de bunăstarea oamenilor.

Întrebați care este cea mai mare problemă pe care Guvernul nu a rezolvat-o în acest an 67,44% dintre oameni au răspuns salariile și pensiile prea mici, 65,93% aleg creșterea prețurilor și a ratelor la bănci și 61,52% spun corupția miniștrilor și a parlamentarilor. 95,61% dintre respondenți cred că economia România este într-o situație mai puțin bună decât în urmă cu un an.

În sondajul din ușă în ușă realizat de membrii USR, oamenii au fost întrebați și dacă cred că România are nevoie de o schimbare de direcție, iar 92,78% dintre respondenți au răspuns DA.

Răspunsurile au fost strânse în ultima săptămână, între 21-27.11.2022, în toată țara, de la 4086 de oameni. Puteți citi rezultatele aici.