Primarul USR Saveta Moldovan îl dă în judecată pe fostul primar de la PNL pentru a recupera un prejudiciu de 130.000 de lei

Primarul USR Saveta Moldovan îl dă în judecată pe fostul primar de la PNL pentru a recupera un prejudiciu de 130.000 de lei

Primarul USR al comunei Foeni, Saveta Moldovan, îl dă în judecată pe fostul edil Miomir Cizmaş de la PNL pentru a recupera prejudiciul de 130.000 de lei, constatat de Curtea de Conturi, în cazul proiectului eșuat de brașare la rețeaua publică de apă.

“Proiectul de branșare a fost inițiat de fostul primar PNL încă din anul 2014. Banii pentru lucrare au fost plătiți în avans de către fosta administrație, dar în cele din urmă compania care se ocupa de proiect a intrat în faliment, lăsându-i pe oameni fără rețeaua de apă.
Zilele trecute Curtea de Conturi Timiș a făcut o „vizită” Primăriei Foeni. Raportul Curții de Conturi notează faptul că a fost constatat un prejudiciu de 130.000 RON + penalități în afacerea dintre fosta administrație și compania care trebuia să realizeze lucrarea de branșare la rețeaua de apă”, susține primarul USR Saveta Moldovan.

Primarul USR va finaliza branșarea satului Cruceni la rețeua publică de apă, proiectul fiind finanțat din bugetul local al comunei și este un pas spre normalitate pentru locuitorii din Cruceni.