Bacăul, primul municipiu care primește finanțare prin PNRR

Bacăul, primul municipiu care primește finanțare prin PNRR

Primarul Municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, anunță semnarea primului contract finanțat din PNRR. Proiectul, în valoare de 6 milioane de euro, vizează renovarea integrată a Colegiului Național ”Vasile Alecsandri”, monument istoric.

“Suntem singurul municipiu reședință de județ care a semnat astăzi primul contract finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) încheiat între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și primării.

Proiectul Bacăului care a primit astăzi finanțare europeană este ” Renovare integrată a Colegiului Național ”Vasile Alecsandri” – Bacău, în valoare de cca. 6 milioane de euro. Întrucât am fost plecat într-o delegație în Irlanda, pentru semnarea contractului l-am însărcinat pe Ciprian Piștea, administratorul public al orașului.

Calitatea excelentă a documentației confirmă încă o dată faptul că Primăria municipiului Bacău este una dintre cele mai dinamice, eficiente și transparente din România!”, susține primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Primăria Municipiului Bacău mai are depuse încă 3 proiecte în domeniul educațional pentru care s-a cerut finanțare prin PNRR.

“Municipiul Bacău are nevoie de o reformă și un imbold pentru a redeveni unul din municipiile de top ale țării. Iar un bun început înseamnă investiții în educație!

Felicit încă o dată echipa noastră care a demonstrat că suntem printre cei mai buni!

Vă asigur că facem administrație pentru băcăuani și derulăm proiecte pentru dezvoltarea comunității locale!”, încheie primarul USR.