Dan Barna susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5: Poate aduce modernizarea de care sectorul are nevoie

Dan Barna susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5: Poate aduce modernizarea de care sectorul are nevoie

Dan Barna, fostul președinte al USR, i-a îndemnat pe cetățenii Sectorului 5 să-l voteze pe avocatul Alexandru Dimitriu la alegerile care vor fi organizate pentru primăria acestui sector și să contribuie astfel la modernizarea Bucureștiului.

„Politica este despre așteptări și opțiuni. Astăzi, Sectorul 5 are cu adevărat o opțiune reală. Pentru că în toate sondajele, și în cele mincinoase care sunt rostogolite în spațiul public, și în cele reale, la cuvântul modernitate răspunsul românilor e unul singur: USR,” a transmis Dan Barna, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Alexandru Dimitriu.

Barna și-a exprimat încrederea în faptul că Alexandru Dimitriu poate aduce dezvoltarea și modernizarea de care Sectorul 5 are nevoie.

„Și la cuvântul modernitate pentru Sectorul 5, și opțiune, și șansă de dezvoltare și de ieșire din coada clasamentului pe București, pentru Sectorul 5 cuvântul e unul simplu: Alexandru Dimitriu. Este omul de care sectorul are nevoie, pentru că cred că v-ați săturat de toți papagalii pe care i-ați avut până acum ca primari și care toți merg acum la pușcărie. Trebuie schimbat ceva, nu pentru dumneavoastră, cei care decideți să nu mergeți la vot, ci pentru copiii aceia din Sectorul 5 pentru care căutați școli mai bune, parcuri mai bune, și vă mirați că primăria nu vă ajută. Faceți ceva! Mergeți și votați USR! Votați-l pe Alexandru Dimitriu și atunci veți avea o șansă!” a transmis Dan Barna.