Claudiu Năsui susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5: Va exorciza corupția din administrația publică

Claudiu Năsui susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5: Va exorciza corupția din administrația publică

Deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei, îi îndeamnă pe cetățeni să-l voteze pe avocatul Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5 și să contribuie astfel la eliminarea corupției din administrația locală.

„Sectorul 5 este probabil cel mai năpăstuit sector al Capitalei. Dar lucrul acesta nu este o fatalitate. Corupția nu este inevitabilă. Ce am avut în trecut poate fi evitat și vedem ce se întâmplă în toate sectoarele unde USR este prezent, și la nivel de primărie, și la nivel de consiliu local. Vedem o adevărată exorcizare a corupției în aceste sectoare, o exorcizare prin care, practic, iese răul din administrația publică. Lucrul acesta nu e ușor. Dacă ar fi fost ușor, ar fi făcut-o și alții înainte. Dar este posibil și sunt convins că, prin eforturile lui Alexandru Dimitriu, acest lucru va fi făcut,” a transmis deputatul USR, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Alexandru Dimitriu.

Năsui și-a exprimat aprecierea pentru activitatea lui Alexandru Dimitriu în perioada în care a fost secretar de stat în Ministerul Justiției, arătând că acesta găsea întotdeauna o cale de rezolvare a lucrurilor, chiar și în cele mai complicate situații.

„Alexandru Dimitriu este omul care, în Guvern, era știut ca omul cu „se poate”. Dacă în Ministerul Economiei, de exemplu, se spunea „nu se poate, așa ceva nu o să fie posibil”, ajungeam în Ministerul Justiției și Alexandru demonstra că se poate, că există o cale prin care se poate face un lucru. Exact acesta este și mesajul pe care l-aș da locuitorilor din Sectorul 5”, a concluzionat Claudiu Năsui.