Cătălin Drulă susține candidatura lui Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5: USR a susținut mereu profesioniști, nu populiști

Cătălin Drulă susține candidatura lui Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5: USR a susținut mereu profesioniști, nu populiști

Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorul 5 al Bucureștiului.

La lansarea candidaturii, Cătălin Drulă a afirmat că Alexandru Dimitriu are o experiență profesională excepțională, fiind doctor în Drept, avocat, fost secretar de stat în Ministerul Justiției și lider al consilierilor USR la Sectorul 5, poziție din care a avut ocazia de a cunoaște primăria.

„Am lucrat cu Alexandru Dimitriu în Guvernul din care am făcut parte anul trecut și pot să spun că a făcut treabă cu cinste, chiar am simțit la Ministerul Transporturilor că am avut la Ministerul Justiției un partener adevărat și asta ne-a ajutat inclusiv la proiectele de autostrăzi. S-au mișcat lucrurile atât de bine anul trecut și datorită lui Alexandru Dimitriu,” a transmis președintele interimar al USR.

Cătălin Drulă a afirmat, de asemenea, că USR are deja 41 de primari aleși în România, care livrează deja rezultate excelente, lucru care se va întâmpla și la Sectorul 5 după ce Alexandru Dimitriu va fi ales primar.

„Avem 41 de primari, USR guvernează local pentru 1,7 milioane de oameni. Aceștia guvernează chiar acum, USR este la putere în 41 de comunități. Cu toții livrează rezultate excelente și sunt convins că acesta va fi cazul și pentru Alexandru Dimitriu,” a declarat Cătălin Drulă.

Acesta a mai afirmat că USR a propus mereu alegătorilor profesioniști, nu populiști, oameni care știu, care pot și au curaj, aceștia fiind sigurii care pot dezvolta România.

„De la guvernarea centrală la cea locală și acum chiar și din opoziția parlamentară, am demonstrat de fiecare data că avem cea mai bună ofertă de politici publice și cele mai bune politici de absorbție a fondurilor europene. Noi credem că România merită o modernizare, merită să aibă o viziune cu adevărat liberală și democratică. Și are nevoie și Sectorul 5 de aceste lucruri, iar Alexandru Dimitriu are toată susținerea mea pentru această candidatură,” a concluzionat Cătălin Drulă.