Clotilde Armand asfaltează drumurile de pământ din Sectorul 1 lăsate de fostele administrații PSD și PNL

Clotilde Armand asfaltează drumurile de pământ din Sectorul 1 lăsate de fostele administrații PSD și PNL

În Sectorul 1 al Capitalei, după 30 de ani de administrații PSD și PNL, încă mai erau drumuri de pământ. Asta în condițiile în care Sectorul 1 a beneficiat an după an de cel mai mare buget dintre toate sectoarele Capitalei.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a reușit să schimbe acest lucru și, începând cu 2021, a demarat procesul de modernizare a opt străzi situate în zona Chitila – Triaj.

Procesul de modernizare, demarat de Clotilde Armand, a însemnat:

• asfaltarea sistemului rutier;
• construirea de trotuare;
• realizarea canalizărilor pluviale.

Străzile care au fost modernizate sunt: Poiana Ursului, Buclei, Fiordului, Mamaia, Medresti si Drumul Garii, iar străzile Eugen Brote și Drumul Lăpuș sunt în plin proces.

Valoarea totală a acestei investiții se ridică la aproape 4 milioane de lei.

“Anul acesta, după votarea proiectului de buget, demarăm imediat lucrările pentru modernizarea unui prim lot de 50 de străzi, aflate într-o stare avansată de degradare. Cel mai amplu program de investiții a infrastructurii rutiere din Sectorul 1, din anul 2008 până în prezent.

Verific periodic stadiul acestor lucrări, pentru a vedea dacă sunt respectate standardele de calitate”, a declarat Clotilde Armand.

În urma acestor lucrări, locuitorii din zonă vor beneficia de condiții civilizate de locuit și transport și de siguranță rutieră.