Senatorul USR Sebastian Cernic cere demisia Prefectului de Bacău, Lucian Bogdănel

Senatorul USR Sebastian Cernic cere demisia Prefectului de Bacău, Lucian Bogdănel

Senatorul USR de Bacău, Sebastan Cernic, cere Prim-ministrului Nicolae Ciucă să-l demită pe Prefectul de Bacău, Lucian Bogdănel, pe care-l acuza de dezinformare.

Într-o declarație de presă, Sebastian Cernic consideră că acesta a făcut declarații false și alarmiste, exercitându-și mandatul cu neprofesionalism și rea-credință.

Iată, în continuare, declarația de presă a Senatorului USR de Bacău, Sebastian Cernic

”Solicit Prim-ministrului Nicolae Ciucă DEMITEREA Prefectului de Bacău!

Cer Prim-ministrului să-l demită pe Lucian Bogdănel din funcția de prefect de Bacău în urma declarațiilor false și alarmiste pe care le-a făcut prin intermediul presei și a neprofesionalismului cu care își exercită mandatul.

Presa locală îl citează pe prefectul de Bacău care dezinformează cetățenii când spune că apa care curge pe stradă în zona Selgros a erupt din rezerva de apă și cere Primăriei operaționalizarea acesteia. Minciună! Știre falsă!

Dezinformarea nu este în fișa postului de prefect, ba mai mult, este foarte grav că reprezentantul Guvernului în Bacău răspândește panică în rândul populației, în loc să rezolve problemele în mod profesionist.

Este inadmisibil ca prefectul în loc să rezolve acum problema apei în Bacău, s-a aliniat retoricii de partid și toți din PSD-ul local sunt preocupați să dea știri mincinoase pentru  a scăpa basma curată.

Fake-news-urile nu țin loc de apă în BacăuOamenii nu înghit așa ceva. Cu știrile false și alarmiste nu poți să te speli și nici să gătești mâncare la copii.

Prefectul Lucian Bogdănel și președintele CJ Ivancea să se spele pe cap cu minciunile lor și să se apuce de treabă. Să nu își bată joc de băcăuani. Să nu creadă că ei nu răspund în fața nimănui.

Sebastian CERNIC – senator USR”