Cătălin Drulă: “Promisiune îndeplinită. Gata cu „fisele verzi” la parcarea Otopeni”

Cătălin Drulă, vicepreședinte USR și fost ministru al Transporturilor, anunță îndeplinirea unui alt angajament, luat în timpul mandatului său, și anume implementarea unui nou sistem modern, de plată a parcării la Aeroportul Otopeni, până la sfârșitul acestui an.

De mâine, 10 decembrie, noul sistem va intra în funcțiune.

„Oricine a parcat la Aeroportul Otopeni în ultimii ani știe oribilul sistem cu fise verzi. În luna mai am anunțat că la sfârșitul acestui an va fi gata un nou sistem, modern, de plată a parcării.

Am primit aceste poze, făcute astăzi, de la un cititor. Înțeleg că de mâine noul sistem intră în funcțiune.

Iată declarația mea din mai: <<În sfârșit, vom avea acolo, la sfârșitul lui 2021, parcarea de la Sosiri, supraetajată, cu sistem modern de plată, cu cititor de numere de înmatriculare, cu bariere moderne… Scăpăm de acel sistem oribil cu fisă, care ne blochează parcarea și așteaptă toată lumea la cozi>>.

Vom avea curând și un nou sistem de benzi de bagaje la sosiri. Contractul a fost semnat anul acesta.

Totul anul acesta a fost elaborat și recepționat proiectul de reamenajare și refuncționalizare a vechilor terminale de la Otopeni. Acum, trebuie scos la licitație pentru contractarea unui constructor.

În mandatul meu, Compania Națională Aeroporturi București a fost dusă la profitabilitate (+30 mil. lei la final septembrie 2021) de la pierderi de 170 de milioane de lei în 2020″, a anunțat Cătălin Drulă pe Facebook.

Pozele, disponibile aici.