Florin Cîțu a demis secretarii de stat USR PLUS, dar și pe cei apolitici din ministerele USR PLUS ca să aducă din nou activul de partid în guvern

Florin Cîțu a demis secretarii de stat USR PLUS, dar și pe cei apolitici din ministerele USR PLUS ca să aducă din nou activul de partid în guvern

Ziua și abuzul din partea lui Florin Cîțu!

Premierul a dat afară secretarii de stat numiți de USR PLUS, indiferent că erau sau nu membri USR PLUS, pentru a-și pune activul de partid în guvern.

De exemplu: la Ministerul Economiei, doi dintre cei trei secretari de stat dați afară de Florin Cîțu nu erau membri USR-PLUS, toți trei însă au muncit enorm și au obținut rezultate concrete (detalii, aici).  

La Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Cîțu a demis un fost prorector al Universității Babeș-Bolyai, apolitic (detalii, aici).  

Și nu sunt singurele cazuri. Lista, aici

Florin Cîțu face ca Dragnea: își pune oamenii de partid în funcții-cheie care să îi servească intereselor proprii și își cumpără voturi în partid cu banii românilor prin PNDL 3.

Astfel de acțiuni, prin care tu ca premier dai afară oameni din guvern care au pus umărul la dezvoltarea și modernizarea României prin acțiuni concrete în ultimele opt luni, arată foarte clar că totul pentru tine este un joc politic și că nu ai ce căuta în această funcție.

Din nou, Florin Cîțu a demonstrat că pune interesul românilor este pe ultimul loc. Florin Cîțu trebuie să plece de la conducerea guvernului.

Mesajul nostru pentru colegii noștri din ministere este următorul: efortul vostru din ultimele luni a contat enorm și ne-a ajutat să aducem o schimbare reală în România și pentru asta vă mulțumim.

Ultimele zile ne-au arătat, încă o dată, cât de mare este miza reformelor pe care noi, USR PLUS, ni le-am asumat la guvernare și cât de important este să continuăm pe acest drum.

Faptul că astăzi traversăm o criză politică, din cauza inconștienței și iresponsabilității unui premier care a ales să vă demită din funcții într-un act al răzbunării, ne arată o dată în plus că depunerea moțiunii de cenzură împotriva sa a fost cea mai bună decizie.

Și vom reuși să o ducem la capăt. Nu ne vom opri până când nu vom pune stop acestor abuzuri și până când nu vom pune în aplicare toate obiectivele pe care ne-am angajat în fața românilor să le ducem la îndeplinire.

Revoluția bunei guvernări nu se oprește aici.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și împreună mergem mai departe.