Clotilde Armand are sprijinul total al USR PLUS pentru reforma din Sectorul 1

Clotilde Armand are sprijinul total al USR PLUS pentru reforma din Sectorul 1

Clotilde Armand are sprijinul total al USR PLUS pentru reforma declanșată în Sectorul 1 și în războiul cu mafia gunoaielor, care au stricat planurile PSD și ale fostului primar Tudorache-Diamant.

Semnăturile pentru demiterea primarului Sectorului 1, cu care se împăunează PSD, reprezintă o palmă pentru toți cetățenii de bună-credință din sector, care își doresc ca banul public să fie cheltuit în beneficiul lor, nu al firmelor de casă, propagandei TV și al diverșilor afaceriști supărați că li s-a tăiat accesul la resurse.

Este ridicol ca personaje precum Gabriela Firea, edilul cu una dintre cele mai dezastruoase administrații din București în ultimii 30 de ani, cunoscută ca primarul voucherelor, și Victor Viorel Ponta, demisionat de la șefia Guvernului la presiunea străzii, pentru tragedia din Colectiv, să vină să o critice pe Clotilde Armand, cea care pune punct unui contract abuziv pe 25 de ani, cu o companie care a făcut o gaură de 50 de milioane de euro Primăriei Sectorului 1.

Clotilde Armand este cea care i-a zburat din funcții pe directorii PSD cu firme abonate la Primăria Sectorului 1 în mandatul lui Dan Tudorache, faimos și cercetat penal pentru spălare de bani, prin intermediul soției și menajerei, inclusiv prin cumpărarea de bijuterii cu diamante:

  • Ionuț Deaconu: fost șef al Poliției Locale Sector 1. În prezent, consilier la cabinetul parlamentar al lui Dan Tudorache. Deaconu este unul dintre cei care au filat-o și urmărit-o pe Clotilde Armand, în timpul protestelor din 2017. Poliția Locală Sector 1 mai este cunoscută și pentru că șefii și angajații și-au pontat peste 50.000 de ore suplimentare în pandemie, pentru care au încasat circa 2,5 milioane de lei, bani publici. Ionuț Deaconu și-a pontat 282 de ore, pentru care a încasat peste 25.800 de lei.
  • Alin Vieru: fost șef al Administrației Domeniului Public Sector 1. Om de încredere al lui Dan Tudorache, trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupție. Chiar Tudorache i-ar fi spus să nu mai ia mită „o perioadă”, conform rechizitoriului DNA. Același Alin Vieru a fost director general al Administrației Străzilor, instituție din subordinea PMB, în mandatul Gabrielei Firea.
  • Marius Cosmin Fodoroiu: fost șef al Direcției de Investiții din Primăria Sectorului 1, fost consilier PSD și „copilul de suflet” al lui Marian Vanghelie, a dat cu subsemnatul la DNA în dosarul lui Andrei Chiliman. În 2018, una din firmele fondate de Fodoroiu a încasat peste 600.000 de lei de la Primăria Sectorului 1, pentru spălat geamuri sau curățenie în școli, contracte atribuite fără licitație.
  • Bogdan Pavel: fost șef al Direcției de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1, fost consilier PSD Sector 5, viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) și fost consilier personal al lui Dan Tudorache. Această direcție din PS1 a devenit celebră pentru că a fost folosită drept sediu de campanie de Tudorache. Acolo a găsit Clotilde Armand procese-verbale în alb de la secțiile de votare și liste cu numele candidaților.

Tot Clotilde Armand a tăiat și robinetele de bani către televiziunile de casă ale PSD: în 2020, Antena 3 a încasat 70.000 de euro, iar RTV – 69.000 de euro, pentru a promova un clip despre un spital inexistent.

Clotilde Armand va continua să facă treabă bună în Sectorul 1, să apere interesele cetățenilor și să cheltuie responsabil banii publici, iar USR PLUS rămâne alături de ea în lupta cu mafia.