Candidații USR PLUS la alegerile locale parțiale din 27 iunie

Candidații USR PLUS la alegerile locale parțiale din 27 iunie

„Fără hoție la Primărie” este misiunea pe care continuăm să ne-o asumăm. Candidații USR PLUS la alegerile locale parțiale din 27 iunie se angajează să lucreze în numele tuturor românilor pentru eliminarea corupției și hoției din administrația locală și pentru bunăstarea comunității lor. 

  • Florin Lazăr este candidatul USR PLUS pentru Primăria Zăbrani. Ca primar, Florin Lazăr spune că va fi 24/7 la dispoziția cetățenilor comunei, care vor putea apela oricând la el pentru rezolvarea problemelor pe care le întâmpină. Una dintre prioritățile sale în funcția de primar va fi să reabiliteze și să modernizeze grădinițele și școlile din comună, pentru ca elevii din Zăbrani să se bucure de aceleași șanse ca orice alt copil din UE.
  • Teodora Desagă are 31 de ani, este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității din București și candidează pentru pentru funcția de primar al orașului Bragadiru deoarece vrea să ducă mai departe reforma începută din funcția de consilier local. Prioritățile sale ca primar vor fi dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii rutiere, extinderea rețelei de gaze și iluminat public, construirea de noi școli, creșe și grădinițe, plantarea de copaci pe marginea drumului și nu numai. 
  • Ioan Chiujdea, candidatul USR PLUS pentru Primăria Șinca Nouă (Brașov), are studii în controlul produselor agroalimentare și experiență profesională în antreprenoriat. În 2010 a vrut să plece din țară, fiind dezamăgită de lipsa dezvoltării din cadrul comunei sale. A ales însă să rămână acasă și să se implice direct în schimbarea comunității.

Printre prioritățile sale ca primar se numără dezvoltarea infrastructurii, transparentizarea activității primăriei, finalizarea rețelei de apă potabilă, atragerea fondurilor europene și crearea locurilor de muncă.

  • Ciprian Varvarii are 53 de ani. S-a născut și a crescut în Tamași (Bacău) comună în care candidează pentru funcția de primar. Își dorește să valorifice potențialul comunei prin sprijinirea cetățenilor care vor să facă agricultură sustenabilă și să investească în creșterea de animale. 

Printre prioritățile sale se numără, de asemenea, atragerea de noi investitori pentru crearea de locuri de muncă, transparentizarea planurile cadastrale din comună și promovarea ocupării locurilor de muncă din Primărie pe baza competențelor și aptitudinilor candidaților. 

  • Dan Bîldea candidează pentru Primăria Romos (Hunedoara). Are 31 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și în prezent este inginer la o companie privată de construcții de mașini. Crede că Romos are un potențial uriaș de dezvoltare prin nodul de autostradă și cale ferată, cu ajutorul cărora va atrage investitori care să dezvolte comuna în beneficiul locuitorilor. 

Printre planurile sale se numără construirea unei echipe în Primărie pentru atragerea de fonduri europene, oferirea de programe tip after-school și masă caldă pentru elevi, racordarea locuințelor la servicii de apă și gaze, asfaltarea drumurilor și exploatarea potențialului turistic al comunei. 

  • Aurora Gina Socaciu are 37 de ani și 15 ani de experiență în contabilitate. Candidează pentru funcția de primar al Sarmizegetusei (Hunedoara) pentru că are soluții concrete la problemele și nevoile locuitorilor din comună. 
  • Constantin Neacșu are 47 de ani și este candidatul USR PLUS pentru Primăria Filiași (Dolj). S-a născut și a crescut în Filiași, unde a învățat încă din copilărie respectul pentru muncă, pentru oameni și pentru mediul înconjurător. A lucrat în mediul privat încă de la terminarea facultății. În prezent, conduce o societate comercială. Candidează pentru funcția de primar al orașului Filiași pentru că vrea să se implice direct în modernizarea orașului și dezvoltarea satelor aparținătoare. 
  • Bob Virgil Marius are 51 de ani, este licențiat în Drept la Facultatea de Drept, Universitatea din București, și candidează la Primăria comunei Șimleul Silvaniei (Sălaj). Pentru a dezvolta comuna plănuiește să atragă minimum doi investitori străini în oraș, să refacă sau să rezilieze contractele păguboase pentru cetățeni și să amplifice potențialul turistic al zonei, în special al băilor termale.
  • Mihai Ceacu, candidatul USR PLUS pentru Primăria Cuza Vodă, a absolvit Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, domeniu în care și profesează de aproximativ 20 de ani. În acest timp, a ocupat diverse funcții în companii din domeniul privat, având responsabilități de coordonare de proiecte și de echipe, de elaborare și implementare a unei strategii și de gestionare de bugete. Își dorește să folosească tot ce a acumulat în viața profesională pentru a dezvolta comuna Cuza Vodă și pentru a îmbunătăți traiul locuitorilor. 
  • Luiza Sava are 41 de ani și lucrează ca director economic într-o companie din mediul privat. Candidează pentru Primăria Frumușani pentru că vrea să reformeze primăria, să lucreze în slujba oamenilor și să le rezolve problemele.
  • Paulina Gorgovan are 65 de ani și o experiență profesională de 30 de ani în contabilitate. Candidează pentru Primăria Gura Ialomiței deoarece își dorește ca potențialul agricol al comunei să fie folosit la maximum. De asemenea, își dorește sprijinirea educației prin dezvoltarea accesului la resurse digitale pentru elevi, construirea unui dispensar, a unei farmacii și a unui parc în comună și sprijinirea familiilor și tinerilor din familii vulnerabile în găsirea unui loc de muncă. 
  • Claudiu Golu are 35 de ani, este tehnician veterinar și întreprinzător agricol pe plan local. Candidatul USR PLUS pentru Primăria Bumbești-Pițic (Gorj) e implicat de ani întregi în comunitate, cunoaște problemele comunei și are soluții pentru acestea. 

Din funcția de primar se va asigura că matrapazlâcurile, blaturile și corupția nu vor mai căpușa comuna și nu vor mai împiedica dezvoltarea acesteia. 

  • Valeriu Neagoe, candidatul USR PLUS la Primăria comunei Rociu (Argeș), are o experiență de peste 20 de ani în lucrul cu oamenii, lucrând ca manager de vânzări în companii de renume. Prin atragerea de fonduri europene, modernizarea infrastructurii de drumuri comunale și finalizarea programului de cadastrare pentru terenurile aflate pe teritoriul comunei, Valeriu Neagoe va realiza o schimbare semnificativă în comuna Rociu, schimbare pe care locuitorii o vor simți în îmbunătățirea calității lor de zi cu zi. 

Ionuț Marian Pica s-a născut și a crescut în Viziru și cunoaște problemele comunei. Candidează pentru funcția de primar pentru că vrea să schimbe, stradă cu stradă, locul copilăriei și să-l transforme într-o localitate demnă de secolul al XXI-lea. Printre principalele sale proiecte pentru Viziru se numără înființarea rețelei de canalizare, racordarea gospodăriilor la rețeaua de gaze, asfaltarea străzilor, modernizarea dispensarelor, amenajarea de parcuri și de săli de sport, oferirea unui teren de 1.000 mp tinerilor căsătoriți, atragerea în comună a investitorilor și sprijinirea tuturor cetățenilor în dezvoltarea unor afaceri locale.  

  • Monica Nicolaescu, candidata USR PLUS pentru Primăria Găneasa (Ilfov), are 37 ani. A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale la Universitatea Babeș Bolyai, Cluj-Napoca, și deține un masterat în Spor. Prioritățile sale pentru Găneasa sunt asigurarea accesului egal și de calitate la educație pentru toți copiii, transparentizarea activității primăriei și dezvoltarea abilităților angajaților, digitalizarea primăriei și simplificarea interacțiunii cu cetățenii
  • Luminița Cepan are 56 de ani și candidează din partea USR PLUS pentru Primăria Deveselu pentru că vrea să transforme Deveselu într-o comună modernă, prin atragerea de fonduri europene. Printre obiectivele echipei USR PLUS Deveselu la Primărie se numără crearea de locuri de muncă pentru tineri, transparentizarea modului în care este cheltuit banul public, racordarea la gaze a tuturor locuințelor din Deveselu, reabilitarea termică a blocurilor și dezvoltarea infrastructurii comunei. 
  • Beniamin Bexa își propune să dezvolte comuna Ciuruleasa, în primul rând, prin construirea unui parteneriat cu locuitorii comunei, față de care se angajează să păstreze un dialog permanent. Din funcția de primar, se va asigura că potențialul turistic al comunei din Apuseni este exploatat în beneficiul localnicilor și al generațiilor viitoare.